Trobada de productors i elaboradors a l'Hort del Rector (Sant Feliu de Guíxols)
21 Gener - Sant Feliu de Guíxols
Ens ve molt de gust compartir experiències i bons moments amb petits productors que tenim a prop, conèixer la seva realitat, pensar com fer xarxa, crear sinèrgies, parlar del futur, pensar propostes... 🍏.
Per això, si ets productor, o si ets restaurador o consumidor amb ganes de tastar proximitat, t’esperem!.
La Laura de @candyliving és pagesa i bloguera, ens compartirà la seva experiència real.
En Manel de @mengivol_aliments es descriu com un traficant de petits productors.
L’Alba d’ @abricoc_ té botiga i espai d’experiències gastronòmiques a Fonteta.
La Carme ens cuinarà i ens compartirà la seva visió com a cuinera slow food de @elginjoler 👩🏻🍳.
Ens trobarem a Sant Feliu de Guíxols, a l’Hort del Rector, un espai del restaurant El Ginjoler, a les 6 de la tarda, per parlar, tastar i sopar junts! Tens tota la info a la web. ☀️
Ens veiem el dia 21, per conèixer persones que defensem els valors de la proximitat i el consum conscient.
Programa
18.00h. PRESENTACIÓ DE LA TROBADA
ECOECO: què és ECOECO i com podem ajudar als productors / elaboradors.
EL GINJOLER - HORT DEL RECTOR: filosofia, valors i forma de treballar.
18.20h. TAULA DE DEBAT FORTALESES i LIMITACIONS DELS PETITS PRODUCTORS:
espai de trobada per conèixer la realitat dels petits productors i elaboradors del nostre país.
· Producte únic i exclusiu. Us permet aquest producte fidelitzar els vostres clients?
· Ajuden a mantenir i impulsar el comerç local, enfortint l’economia de cada poble o ciutat. Des de l’administració es valora d’alguna manera? Creieu que el logo de productes de proximitat us dóna millor imatge? Els clients el coneixen?
· Els pros i contres del segell CCPAE. Creieu necessari un segell alternatiu que acrediti producte de qualitat, proper, ètic i respectuós amb el medi?
· Distribució del producte. Es podria fer de forma conjunta per zones?
· Amenaces de la gran indústria?
· Promoció del producte. Veieu interessant una plataforma / comunitat per fer difusió de productes i donar a conèixer el projecte de cada productor / elaborador?
19.30h. BERENAR-SOPAR a càrrec del Ginjoler
Ens trobarem a les 6 de la tarda. Fins aviat! Preu: 20 eur (inclou berenar-sopar)
Més info a: hola@ecoeco.cat