Trobada de productors i elaboradors a l'Hort del Rector (Sant Feliu de Guíxols)
Jan
21
6:00 PM18:00

Trobada de productors i elaboradors a l'Hort del Rector (Sant Feliu de Guíxols)

21 Gener - Sant Feliu de Guíxols

Trobada productors i elaboradors proximitat sant feliu de guixols.jpg

Ens ve molt de gust compartir experiències i bons moments amb petits productors que tenim a prop, conèixer la seva realitat, pensar com fer xarxa, crear sinèrgies, parlar del futur, pensar propostes... 🍏.

Per això, si ets productor, o si ets restaurador o consumidor amb ganes de tastar proximitat, t’esperem!.

La Laura de @candyliving és pagesa i bloguera, ens compartirà la seva experiència real.

En Manel de @mengivol_aliments es descriu com un traficant de petits productors.

L’Alba d’ @abricoc_ té botiga i espai d’experiències gastronòmiques a Fonteta.

La Carme ens cuinarà i ens compartirà la seva visió com a cuinera slow food de @elginjoler 👩🏻‍🍳.

Ens trobarem a Sant Feliu de Guíxols, a l’Hort del Rector, un espai del restaurant El Ginjoler, a les 6 de la tarda, per parlar, tastar i sopar junts! Tens tota la info a la web. ☀️

Ens veiem el dia 21, per conèixer persones que defensem els valors de la proximitat i el consum conscient.

Programa

18.00h. PRESENTACIÓ DE LA TROBADA  

ECOECO: què és ECOECO i com podem ajudar als productors / elaboradors. 

EL GINJOLER - HORT DEL RECTOR: filosofia, valors i forma de treballar.  

18.20h. TAULA DE DEBAT  FORTALESES i LIMITACIONS DELS  PETITS PRODUCTORS: 

espai de trobada per conèixer la realitat dels petits productors i elaboradors del nostre país. 

· Producte únic i exclusiu. Us permet aquest producte fidelitzar els vostres clients?  

· Ajuden a mantenir i impulsar el comerç local, enfortint l’economia de cada poble o ciutat. Des de l’administració es valora d’alguna manera? Creieu que el logo de productes de proximitat us dóna millor imatge? Els clients el coneixen? 

· Els pros i contres del segell CCPAE.  Creieu necessari un segell alternatiu que acrediti producte de qualitat, proper, ètic i respectuós amb el medi? 

· Distribució del producte. Es podria fer de forma conjunta per zones?

· Amenaces de la gran indústria?   

· Promoció del producte. Veieu interessant una plataforma / comunitat per fer difusió de productes i donar a conèixer el projecte de cada productor / elaborador? 

19.30h. BERENAR-SOPAR  a càrrec del Ginjoler 

Ens trobarem a les 6 de la tarda. Fins aviat! Preu: 20 eur (inclou berenar-sopar)  

Més info a: hola@ecoeco.cat 

Comprar entrades aquí:

View Event →
Nov
23
11:00 AM11:00

Potencia el teu instagram aquest Nadal

taller-instagram-girona-productors-ecoeco-abricoc.png

S’acosta el Nadal i Instagram és una eina súper poderosa per promocionar els teus productes gastronòmics.

Si ets productor, aquest taller és per a tu!

Un taller pràctic per aprendre trucs i estratègies per promocionar la teva marca.

Fes-la brillar més que mai durant aquestes festes: aprèn a fer posts i stories més dinàmics per connectar amb el teu públic!

A càrrec d’Ariadna Padilla, creadora de @lovetourism

Abricoc / fonteta (la bisbal) d’11 a 1 del matí

Apunta’t enviant-nos un email a hola@ecoeco.cat

View Event →
Oct
12
5:00 PM17:00

Tast d'instagram a l'Empordà amb tastet de vins

taller-instagram-girona-productors-ecoeco-cat.png

Ens fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que fem el primer taller d’eco eco. Serem en un entorn idíl·lic, a @cellerlavinyeta i aprendrem trucs pràctics d’instagram mentre fem un tastet de vins.

El taller està dedicat a productors que vulgueu promocionar la vostra marca i productes, i a persones enamorades d’instagram que voleu saber trucs pràctics per treure més partit d’aquesta xarxa .

Si us fa il·lusió ser-hi, serà un plaer veure’ns, el taller el farà l’Ariadna Padilla, fundadora de @lovetourism . Les places són limitades, us podeu inscriure a hola@ecoeco.cat i són 5 eur per persona. .

Ens veiem el 12 d’octubre de 5 a 7 de la tarda a La Vinyeta, a Mollet de Peralada. FIns aviat!!!! 

instagram.com/ecoeco.cat

View Event →